Nieuws & BloG

Ontdek hier onze nieuwste producten, evenementen en weetjes.
Bezoek ons op facebook
Vijf leuke chocoladeweetjes

Vijf leuke chocoladeweetjes

Echte chocolade is lekker, dat weten we allemaal. Maar dat het ook gezond kan zijn, lees je in deze 5 weetjes 1. Chocolade brengt geluk In chocolade zit fenylethylalanine, waardoor je hersenen de stof endorfine aanmaken. Dit maakt je blij en geeft je een gelukkig...

Lees meer
Eeuwig jong met chocolade

Eeuwig jong met chocolade

Hebben we het geheim van de eeuwige jeugd ontrafeld? Wellicht niet, maar er zijn ergere dingen om te proberen 😉   Rode wijn en chocolade is niet langer enkel een ‘guilty pleasure’, het heeft ook zo zijn voordelen. Onderzoekers van de universiteiten van Exeter...

Lees meer
Eindejaarsartikelen

Eindejaarsartikelen

Maak uw feest compleet met de heerlijke eindejaarsartikelen uit ons atelier. Bekijk hier de bestellijsten en prijzen. Onze eindejaarscatalogus is nu online. Download hier de lijst met eindejaarsartikelen: gebakstronken/taarten en ijstaarten/stronken.

Lees meer
Proeverij weekend: 30/11 – 01/12

Proeverij weekend: 30/11 – 01/12

Wij hebben 3 nieuwe ijstaarten ontwikkeld en zijn terug gestart met biscuitgebak tijdens de feestdagen. Tijdens het proeverij weekend kan U deze nieuwigheden proeven(bordje met 3 stuks voor €3,prima voor 2 personen)

Lees meer
Onze nieuwste ijstaart

Onze nieuwste ijstaart

Dame-Blanchetaart Weer een nieuwe ijstaart in ons assortiment.de "dame blanchetaart"(vanilleijs-chocoladeijs-chocoladesaus-cacaocrumble). Gruwelijk lekker met basic maar pure smaken.

Lees meer

Ons verhaal

Chocolaterie Boonen oefent sinds eind 2001 op een kleinschalige en ambachtelijke manier de “chocoladekunst” uit.

Onze gedrevenheid en kunnen vermengen we in ons atelier met de allerbeste ingrediënten tot meer dan dertig verschillende specialiteiten en pralines om je vingers bij af te likken.

Anja en Ivan

Adres

Zwamstraat 14, 3900 Pelt

Bel ons

(+32) 11 62 26 98

Mail ons

 info@chocolaterieboonen.be

Pin It on Pinterest